Luba Uitzendbureau

Asbestverwijderaar

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
18 april 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als jij aan de slag gaat bij dit bedrijf wordt je verwelkomt met een introductieprogramma bij indiensttreding. Je bent de verantwoordelijk om de VGM/KAM-overleggen en toolbox-meetings op de werkplek en/of kantoor bij te wonen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden zoals deze door de DTA worden opgedragen, met inachtneming van geldende wet- en regelgevingen en certificatienormen.

Ook houd je je als asbestsaneerder aan gemaakte afspraken, instructies en geldende VGM-voorschriften op de werkplek. Je bent verantwoordelijk voor het overzichtelijk en veilig houden van de werkplek. Het melden van ongevallen, onveilige situaties en/of handelingen aan de DTA. Het uitvoeren van werkzaamheden en procedures conform SC-530 en het kwaliteitshandboek.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden hou je je ook bezig met :
  • Alle voorkomende asbestwerkzaamheden
  • Het assisteren bij het aanbrengen van de bemetseling
  • Het zagen en demonteren van monolitische vloeren

Over het bedrijf

Sinds 1997 beschikt jouw toekomstige werkgever over een team van zeer ervaren personeel, met jarenlange praktijkervaring, om de werkzaamheden naar behoren en tevredenheid van de klanten uit te voeren. Deze jarenlange ervaring en kennis hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf zich heeft gevestigd in de wereld van het demonteren van Vuur, Zuur, Slijtvaste en Asbesthoudende materialen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau