Luba Uitzendbureau

Timmerman

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen dit bedrijf worden verschillende projecten van de eerste tot de negentigste minuut afgerond. Het betreft nieuwbouw projecten tot particulieren villa's (misschien wel van een voetballer ;-)). Omdat het om gehele projecten gaat zijn de werkzaamheden divers.

Werk jij liever in de basis aan de voorbereidende werkzaamheden? Dan kun je denken aan machinale houtbewerking, assemblage van deuren of kozijnen en allerlei andere werkzaamheden die zich voordoen in het eigen stadion.

Ben je meer een aanvallende speler die het werk graag afmaakt? Dan werk je in het veld. Denk hier bij aan het opbouwen van wanden en plafonds, het monteren van deuren en kozijnen en de klus tot in de puntjes afmaken.

Speel jij het liefste in de topklasse waar elke klus een nieuwe uitdaging meebrengt, dan kan dat! Maak jij liever meters in de nieuwbouw? Ook dat kan!

Over het bedrijf

Als je aan de directie vraagt hoe zij zichzelf omschrijven dan roepen ze gelijk: een voetbalfamilie! Er wordt gewerkt als een team en de leidinggevenden binnen het bedrijf zijn trainers. Als jij binnen jouw positie binnen het bedrijf niet optimaal kan presteren dan zoekt de trainer naar een betere opstelling.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau