Luba Uitzendbureau

(Aankomend) mobiele kraanmachinist(e)

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Oosterhout
5 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Het is aan jou om alle hijswerkzaamheden op een veilige manier uit te voeren. Het is belangrijk dat je goed kan communiceren want je werkt dan wel op grote hoogte maar nooit alleen. Je hebt natuurlijk ook contact met de collega's op de grond. Het is daarom verplicht dat je minimaal de Nederlandse taal spreekt i.v.m. veiligheid. Overige talen is een pre. Daarnaast voer je ook dagelijkse controles en klein onderhoud uit aan de kraan en hulpmaterialen. Natuurlijk werk je samen met een team dus je helpt elkaar. Daarom kan het zijn dat er soms ook andere werkzaamheden aan het gevraagd wordt.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft al meer dan 75 jaar een vooraanstaande rol in horizontaal en verticaal transport. Decennialang zijn zij actief op het gebied van kraanverhuur.

De mobiele telescoopkranen, torenkranen en autolaadkranen zijn geschikt voor het verplaatsen van allerlei materialen rondom huis of bedrijf. Of het nu hijswerkzaamheden voor een uurtje betreft of een project voor langere tijd, zij hebben voor elke vraag een maatwerk oplossing.

Kenmerkend zijn de gespecialiseerde en ervaren kraanmachinisten. Voor elke klus hebben zij een vakkundige oplossing. Veiligheid, duidelijke afspraken en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in het vaandel. Met de verhuur van eigen telescoopkranen en mobiele torenkranen leveren zij maatwerk. Niet alleen bouwbedrijven of aannemers huren deze kranen, maar ook vragen van particulieren worden behandeld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau