Luba Uitzendbureau

Service monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Wat hebben wij in de aanbieding? Een baan waarbij je de ene dag in Alkmaar bent op de zaak en de andere dag ben je zomaar weer ergens in het land. Afwisseling is wat jouw team van collega?s bind aan dit bedrijf. Je zal jouw carrière starten met een deta-vast periode, hierna ga je direct in dienst treden bij het bedrijf met een jaarcontract.

Als Service engineer zorg jij ervoor dat opdrachtgevers optimaal kunnen werken met zijn of haar machines. Onderhoud, storingen oplossen, upgrades inbouwen en service bieden is wat je elke dag doet. Je werkt aan innovatieve verpakkingsmachines en weeg- en verpakkingslijnen bij de klant. Je bent onderdeel van een team van tien Service Engineers, die net als jij elke dag de lat zeer hoog leggen als het om kwaliteit gaat. Plezier maken, hard werken, professioneel en betrokken zijn is normaal. Je werkt in een team, maar krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Met een servicewagen opereer je vaak zelfstandig of samen met een collega. Je draait mee in het continurooster van de storingsdienst. Wil je nog meer afwisseling dan kan je na een periode ook in het buitenland worden ingezet.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een machinebouwer die zijn sporen heeft verdiend in de wereld van inpakmachines. Zij staan op het punt nog verder te groeien door aanhoudend succes. De cultuur is informeel en er zijn korte lijnen in het bedrijf. Er werken nu circa 70 mensen en zal over niet al te lange tijd bekend worden waar in Alkmaar het nieuwe pand komt te staan om de komende groei te huisvesten.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau