Luba Uitzendbureau

Operator droogafdeling

  • Vacature
  • Noord-Holland
Landsmeer
17 januari 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Door jarenlange ervaring is dit bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd betrouwbare, flexibele producent en leverancier van eierproducten. Samen met 40 collega?s verwerken zij meer dan twee miljoen eieren per dag tot hoogwaardige eierproducten in alle soorten en maten. Voor jou de kans om verantwoordelijk te worden voor de absolute topkwaliteit op de droogafdeling! Jouw belangrijkste taken bestaan uit:
  • Het melden van afwijkingen aan product en proces
  • Het melden van storingen en de afweging maken tussen grote en kleine storingen
  • Kleine storingen los je zelf op, de grotere storingen geef door aan de technische dienst. Daarbij geef je natuurlijk aan wat je zelf al hebt gedaan en wat jouw advies is
  • Het verrichten van productiewerkzaamheden aan de afvullijnen en drogers
  • Jij controleert en garandeert het verpakkings- en etiketteerproces. Zodat je altijd kan herleiden welke grondstoffen in welke batch zijn gebruikt.
  • Je zorgt ervoor dat het gebruik van alle bedrijfsmiddelen zoals gereedschappen en apparatuur volgens de richtlijnen gebeurt.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een zeer modern bedrijf en bestaat al sinds 1895. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van gedroogde eierproducten. Je kan dan denken aan eiwitpoeder bijvoorbeeld voor in bakmixen. Sinds maart 2013 is het assortiment verder uitgebreid met verschillende vloeibare eierproducten, onder andere voor het maken van mayonaise. Er wordt gewerkt in een 5-ploegendienst.

Omdat je werkt met een natuurproduct wordt er gerekend op jouw flexibiliteit met betrekking tot het nemen van pauzes en overwerk. Je kan dit product immers niet zomaar achterlaten! Samen met je collega`s bepaal je onderling het beste moment voor pauzes.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau