Luba Uitzendbureau

Leerling eerste monteur werktuigbouwkunde

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
25 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in hydraulische autolaad- en loskranen, containerinstallaties, kippers, carrosserieŽn en meeneemvorkheftrucks. Naast je werk ga je de mbo niveau 3 opleiding eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde doen, de lesdagen bij het ROC krijg je doorbetaald.

Het bedrijf heeft een nieuwbouwafdeling en een service afdeling. Afhankelijk van jouw voorkeur en affiniteit zal je bij ťťn van deze afdelingen starten met je leerwerktraject tot vakbekwaam monteur.

Als leerling monteur ga je onder begeleiding van de werkplaatschef opbouw- reparatie- onderhoud en revisiewerkzaamheden uitvoeren aan onder andere laadkranen, vorkheftrucks en trailers.

Hoe ziet dit traject eruit?
  • 1 dag per week ga je naar het ROC van Amsterdam en leer je alles over de theorie om vakbekwaam te worden
  • 4 dagen per week praktijk op de werkvloer; je wordt dus meteen goed ingewerkt en je kan na dit traject als volwaardig medewerker meedraaien binnen dit leerbedrijf.

Vooraf scheppen wij natuurlijk realistische verwachtingen. We gaan dit traject alleen met jou aan als we allebei overtuigd zijn van de slagingskans. Dit betekent dat we een aantal testen met jou gaan doen voordat we gaan beginnen. Vooraf krijg je ook een rondleiding bij het bedrijf om de het bedrijf te leren kennen en natuurlijk om te kijken of de wederzijdse klik er is. Zo weet jij zeker dat dit bij jou past en gaan we voor een mooie samenwerking.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige opdrachtgever staat voor de verkoop, montage, reparatie, onderhoud en periodieke keuring van hydraulische autolaad- en loskranen, containerinstallaties, laadkleppen, kippers, bergingswagens, carrosserieŽn en meeneemvorkheftrucks. Alsmede voor het ontwerpen, vervaardigen en monteren van laadbakken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau