Luba Uitzendbureau

Staaltekenaar

Details van de functie

Logo Over de functie

Als aanvulling op een enthousiast team van tekenaars zoeken wij een ervaren staaltekenaar met kennis van het 3D tekenprogramma Tekla Structures. Het bedrijf ontwerpt, produceert en monteert stalen constructies voor woningbouw, renovatieprojecten, trappen en nog veel meer! De projecten waaraan je gaat werken zijn zeer divers, het gaat dus nooit vervelen!

Ook als je een beginnend 3D tekenaar bent zie ik graag je sollicitatie tegemoet!

Over het bedrijf

Gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de montage van stalen constructies. Dit kan zijn ten behoeve van woningbouw, renovatieprojecten, hallenbouw, utiliteitsbouw, trappen en hekwerken. Het is een mooi bedrijf met een fijne werkplek en unieke projecten in hun branche. Dit is ook één van de redenen waarom mensen hier graag (en lang) werken.

De medewerkers geven aan dat ze het meest blij worden van hun werkzaamheden. De diversiteit van de projecten: ?elke keer is het anders, de omstandigheden en de constructies?. Naast het harde werken is de gezelligheid van collega?s onder elkaar erg belangrijk voor de mensen. Omgang met de collega's is daarnaast een belangrijke factor voor veel werknemers. De sfeer is heel goed, ook buiten werktijd spreekt men elkaar regelmatig, helpen zij elkaar en staan klaar voor elkaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau