Luba Uitzendbureau

Onderhoudsmonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

De basis van monteur in het onderhoud van machines heb jij al goed onder de knie. Nu is het tijd om verder te gaan en van nog meer waarde te worden op de arbeidsmarkt.

Past dat bij wat jij wil?

Als monteur in dit team ga jij meteen de mogelijkheid krijgen om in de praktijk door te leren. Je bent straks de opvolger van mensen die met pensioen gaan. Doordat het een uitgebreid en divers machinepark is, wordt er alle tijd voor jou genomen.

Welke onderdelen beheers je al of ga je jezelf eigen maken?
  • Pneumatische onderdelen vervangen
  • Storingen zoeken en verhelpen
  • Schakelkasten en panelen eigen maken
  • Deel PLC beheersen en toepassen

Over het bedrijf

Een producent van zware kunststof zakken (25 kg en meer) voor uiteenlopende markten zoals polymerenindustrie, chemische industrie, bouw, zaagsel, dierenvoeding, levensmiddelen, potgrond en kattenbakkorrels.

Het bedrijf bestaat ruim 130 jaar en is onderdeel van een grote groep: een toonaangevende groep kunststof producerende bedrijven met 6 fabrieken in Nederland en 600 medewerkers. De plant waar jij komt te werken bestaat uit ongeveer 130 mensen, waarvan een grote groep al een mooie langer carrière binnen de organisatie hebben doorgemaakt. Het bedrijf investeert in haar mensen zodat zowel mens als organisatie steeds toekomstbestendig blijft.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau