Luba Uitzendbureau

Tekenaar

Details van de functie

Logo Over de functie

Als tekenaar ga je werken in een klein team op het kantoor in Maasluis. Je werkt nauw samen met de design engineer in een platte organisatie. Het maken van detailontwerpen, bouw- en productietekeningen in de wereld van brandbestrijding en offshore/maritieme is waar jij je mee bezig houdt. Door jouw werkervaring, technisch inzicht en kennis van CAD tekensoftware ben jij in staat jouw creativiteit te verwerken in tekeningen voor diverse projecten. Jij vindt het leuk om van de schets tot aan het eindproduct betrokken te zijn.

Naast de werkzaamheden die je als tekenaar uitvoert zijn er ook regelmatig werkzaamheden ten aanzien van de werkvoorbereiding zoals planningen, offertes en calculaties. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen een dynamische werkomgeving. Je bent een aanpakker, accuraat en zorgt er graag voor dat alles tot in de puntjes georganiseerd is. Er zijn binnen de organisatie volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen op verschillende gebieden.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een technisch bedrijf in Maassluis. Zij bedenken, ontwerpen en realiseren testobjecten voor onder andere brandoefeningen en vliegsimulaties. Dit doen zij voor opdrachtgevers in het binnen- en buitenland. Er heerst een informele en open werksfeer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau