Luba Uitzendbureau

Senior loodgieter

Details van de functie

Logo Over de functie

Je start je dag meestal op vanuit het kantoor in Noordwijk. Je werkdag begint altijd om 07:00 uur en is rond 18:00 uur afgelopen. Vanuit daar start je je werkdag en ga je de weg op. Als loodgieter kom je op veel verschillende plekken en locaties. Jij gaat aan de slag voor grote aannemers projecten. De projecten verschillen van een bouw van een zorgcomplex, tot een renovatie van een bedrijfspand, een rij nieuwbouwwoningen of grote villa's die volledig opgebouwd moeten worden. Je gaat bij deze projecten aan de slag als loodgieter maar tevens ben je ook meewerkend voorman, een aardige uitdaging maar een leuke verantwoordelijkheid.

Als je eenmaal ingewerkt bent kan het zijn dat er een leerling met je mee op pad gaat. Je gaat dan samen met de leerling aan het werk voor deze projecten en jij brengt jou kennis over.

Over het bedrijf

Jou nieuwe werkgever is gevestigd in Noordwijk en richt zich voornamelijk op de zakelijke markt voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en planmatig onderhoud. Werken bij dit bedrijf betekent dat je actief bent in een dynamische organisatie met een qua leeftijdsamenstelling gevarieerd team. Jouw team bestaat uit 25 monteurs en 7 mensen op het kantoor. Iedereen is bij dit bedrijf welkom, mits je vakbekwaam, enthousiast én een teamplayer bent.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau