Luba Uitzendbureau

Monteur buitendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij komt te werken bij een specialist op het gebied van ontwerpen, maken en installeren van liftcabines. Wat maakt deze baan zo aantrekkelijk? Jij werkt mee aan het gehele proces met als eindresultaat een liftcabine. Jij bent het type dat gaat voor een mooi eindresultaat waar je trots op bent. De volgende werkzaamheden komen hierbij kijken:
  • Jij gaat naar de klant om alles op te meten. Met deze gegevens ga jij terug naar de werkplaats en breng je rapport uit aan je collega
  • In de werkplaats doe jij de voorbereidingen met betrekking tot het houtwerk. Met een zaagmachine zaag je alles op maat en bewerk je het zodat het gereed is om de liftcabine mee te bekleden
  • Je maakt het interieur compleet door een vloer te leggen en de lichten aan te sluiten
  • Als alle onderdelen compleet zijn ga je weer naar de werklocatie om de onderdelen te monteren

Over het bedrijf

Jij gaat werken voor een specialist op het gebied van ontwerp, maken en installeren van liftcabines. Ze zijn al 40 jaar actief en hebben veel kennis en ervaring in huis. De klant kan een eigen ontwerp of huisstijl aanleveren en dit bedrijf voert het uit. Zo voldoen ze aan de wensen van de klant.

Je komt te werken in een ervaren team waar je veel van kan leren. Wil jij een carrière starten in een technisch bedrijf? Dan is dit bedrijf wat voor jou!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau