Luba Uitzendbureau

Procesoperator

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zoeken jou! Tenminste, als jij een nieuwe baan zoekt waarin je kan doorgroeien vanuit de functie van logistiek operator naar procesoperator. Een schitterende baan binnen de chemische industrie.

In de functie van logistiek operator start je met het aansluiten van de slangen aan tankwagens en zeeschepen. Tevens zorg je ervoor dat de grondstoffen klaarstaan voor de operator. Ook zorg je voor de afvoer van het gereed product. Dit doe je met behulp van een heftruck. Tevens zorg je voor de juiste administratieve afhandeling met betrekking tot de af- en aanvoer van de grondstoffen en gereed product.

In deze functie werk je in de twee ploegendienst. Op deze manier leer je iedereen binnen het bedrijf goed kennen en word je langzaam geÔntroduceerd binnen de Operator afdeling van dit bedrijf. Op deze manier kan je rustig snuffelen aan het vak van operator binnen de chemische industrie en bouwen aan jouw toekomst! Natuurlijk word je ook gevraagd om te helpen bij de operators.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in de productie van zogeheten oxo-producten. Dit zijn chemische halffabricaten die bijvoorbeeld dienen als bestanddeel voor de productie van veiligheidsglas, coatings, cosmetica, inkt, brandstof, smeermiddelen en bestrijdingsmiddelen.

In de Amsterdamse fabriek worden esters vervaardigd, organische verbindingen die ontstaan door de reactie van een zuur met een alcohol. Sommige esters hebben een typische geur, waardoor ze worden gebruikt bij de productie van parfums. Ook bij de productie van oplosmiddelen en polyesterkunststof zijn esters bruikbaar. Dit bedrijf is de onderdeel van de Duitse onderneming met vestigingen in Duitsland, de VS, Mexico en Zuidoost-AziŽ.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau