Luba Uitzendbureau

Slager

Details van de functie

Logo Over de functie

Het verse vlees verwerk je op industriŽle wijze, waaronder het opdelen van karkassen, indelen op spierdelen, vliezen maar ook het (machinaal) op gewicht snijden van vlees. Dit verwerk je zo dat de klanten deze kunnen bereiden tot een overheerlijk vleesgerecht. Kortom: jouw vakmanschap kunnen we goed gebruiken in deze dynamische omgeving waar ambacht en industrie samenkomen. Daarnaast voer je de volgende taken uit:
  • Het uitvoeren van de werkzaamheden volgens vastgestelde procedures t.a.v. hygiŽne en veiligheid in opdracht en op aanwijzing van de operator c.q. slager/portioneerder
  • Het verdelen, splitsen, vliezen en (machinaal) op gewicht snijden van vlees
  • Het controleren van de producten (visuele kwaliteit product) en signaleren bij afwijkingen
  • Het direct melden van (technische) gebreken aan de operator c.q. slager/portioneerder
  • Het naleven van het bedrijfs-, kwaliteits- en arbobeleid

Over het bedrijf

Werken bij Meat Friends, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit 6 verschillende labels met 9 locaties in Nederland en Ī 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met voldoende parkeergelegenheid. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau