Luba Uitzendbureau

Aankomend snijoperator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Enkhuizen
5 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als aankomend operator begint je werkdag fris en fruitig aan de machine in de cleanroom. Dat moet ook wel, want je werkt met snijmachines waarbij je goed moet opletten.

De hoofd operators zijn verantwoordelijk voor het volledig in- en omstellen van de machine. Als aankomend snij operator ben jij in eerste instantie de persoon die de gesneden materialen inpakt en verzendklaar maakt. Jij leert hier het vak van operator.

Werkzaamheden als je start zijn: het vouwen van dozen, inleggen van onderleggers, bestickeren van dozen en deze stapelen op de pallets. Daarnaast ondersteun jij de hoofd operators met het inhangen/inleggen van materiaal.

Jij laat jezelf zo zien, dat de hoofd operators overtuigd zijn dat jij potentie hebt om k operator te worden. Is dat daadwerkelijk het geval, dan bedien jij n van de machines die er staan. Deze werkzaamheden blijf jij doen in combinatie met inpakwerkzaamheden. Al doende leer jij steeds meer tijdens het werk. Een baan met toekomstperspectief.

Wanneer jij als operator werkzaam bent, lees jij vanaf de orderlijst wat de klantspecifieke wensen zijn. Hierbij houd je rekening met de juiste dikte en afmetingen van het materiaal.

Over het bedrijf

Een gerenommeerd verwerker en voorraad-houdend distributeur met bijna 50 jaar ervaring. Zij richten zich met name op kunststof folin, zelfklevende materialen, inkjetmaterialen, laminatoren en aanverwante apparatuur en benodigdheden. Het bedrijf dankt haar succes aan de jarenlange expertise op het gebied van leveren en verwerken van folin en de verkoop van machines voor de afwerking van grafische en fotografisch producten. Daarbij staan klantgerichtheid en flexibiliteit voorop.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau