Luba Uitzendbureau

Productie co÷rdinator

  • Vacature
  • Noord-Holland
IJmuiden
25 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij stuurt de productiemedewerkers aan en geeft leiding aan de teamleiders en operators (circa 10) samen met de assistent productiemanager. Onder de teamleiders en operators vallen indirect zo?n 50-100 productiemedewerkers waar jij verantwoordelijk voor bent. Waar jij de productie (teamleiders & operators) direct aanstuurt, voert de assistent productiemanager de cijfermatige ?en planmatige productiewerkzaamheden uit.

Een werkdag voor jou ziet er als volgt uit:

Je treft voorbereiden voor de verpakkingslijnen en zorgt ervoor dat de productie continue blijft draaien. Kleine storingen los jij op in een handomdraai en je bewaakt, controleert en beheerst het productieproces. Je werkt en handelt op hygiŰnische wijze wat van belang is, omdat je met een vers product werkt. Je werkt in teamverband en je bent een belangrijk onderdeel van het proces. Verder heb je verschillende werkplekken wat het uitdagend en afwisselend maakt. De producten neem je op juiste wijze in ontvangst, sla je op en transporteer je. Verder verwerk je producten volgens procedure en bedien je de machines. Je voert kwaliteitscontrole uit en onderneemt actie bij afwijkingen. Daarnaast stuur je het reinigingsproces en de productiviteitsnormen aan. Je registreert uitval en derving, maar signaleert ook gebreken aan ruimtes en apparatuur en je informeert de Technische Dienst hierover. Input lever je aan bij de assistent productiemanager voor de personeelsplanning en productiewerkverdeling. Dagelijks en periodiek voer jij de voorraadtelling uit en houd je op operationeel de kwaliteitsnormen actueel, conform IFS/BRC normering. Tot slot verzamel en lever je informatie aan bij de assistent productiemanager voor de periodieke rapportages.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is opgericht in 1860. Sinds 1968 zijn zij een verwerker van verpakte visproducten zoals haring, makreel, garnalen, zalm en gebakken vis. Daarnaast zijn zij marktleider in de retailsector in Nederland en beleverd zowel de groothandel als de zorg- en cateringmarkt.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau