Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker buitendienst

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Kwaliteit en de wens van de klant staat bij dit bedrijf centraal. In de showroom kan de klant inspiratie opdoen en vervolgens wordt er in de tekenkamer een tekening gemaakt op basis van de wensen. Vervolgens gaat het ontwerp naar de productiehal. Alle producten worden gemaakt van aluminium, metaal en kunststof en je werkt met name voor de particuliere markt. Samen met jouw collega?s zorg je vervolgens voor de montage bij de klant thuis. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Met ervaring, vakkennis en creativiteit kan het bedrijf aan iedere vraag en wens voldoen.

Alle producten worden dus op maat gemaakt en er wordt alleen gewerkt met hoogwaardig materiaal en machines. Qua werkzaamheden moet je denken aan het machinaal zagen van profielen, zorg dragen voor het automatische freesproces, het monteren van hang- en sluitwerk en de kozijnen voorzien van rubbers enzovoort.

Over het bedrijf

Dit bedrijf werkt zowel in de renovatie- als in de nieuwbouwmarkt en heeft een behoorlijk diverse klantenkring. In eigen fabriek produceren ze kwaliteitsproducten in kunststof en aluminium van gerenommeerde merken. Werken in korte lijnen waardoor er flexibel ingespeeld kan worden op de vraag uit de markt is een kwaliteit die jouw toekomstige werkgever hoog in het vaandel heeft staan.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau