Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over de functie

Als werkvoorbereider bij deze toekomstige werkgever bereid je jouw projecten voor. Deze voorbereiding is zowel op het technische als op het organisatorische vlak. De afdeling waar je aan het werk gaat is de spil in het gehele productieproces. Jij bent degene die de planningen maakt en daarnaast controleer je de input van leveranciers, de afdeling Verkoop, onze productspecialisten en klanten.
Plan-de-CAMpagne, het ERP-systeem waar je mee werkt, helpt je daarbij.

Daarnaast houd je je onder andere bezig met:
  • Aanmaken van artikelen
  • Omzetten van inkoopopdrachten in productieorders
  • Inregelen van uitbestedingen
  • Afgeven en bewaken van levertijden
  • Calculeren van offerte aanvragen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de specialist op het gebied van rollen, trommels, trogstellen en transportbandcomponenten. Het bedrijf is al bijna 25 jaar volop in beweging en heeft zich sinds de oprichting in 1988 ontwikkeld tot een hoogwaardige producent van rollen, trommels en aanverwante onderdelen voor transportsystemen en machines.

Zij zijn op een breed front actief en streven voortdurend naar vernieuwing en vooruitgang. Met doelgerichte investeringen in mens en machines en hechte samenwerkingsverbanden met betrouwbare leveranciers zijn zij erin geslaagd om een vooraanstaande positie in de branche te verwerven. De meest uiteenlopende industrieŽn maken naar volle tevredenheid van hun diensten gebruik. Hun kernwaarden zijn: een kwalitatief goed en duurzaam product tegen een concurrerende prijs, met een snelle levertijd.

Het is een dynamische onderneming. Zij denken in pasklare oplossingen. In maatwerk. Met hun flexibele, klantgerichte opstelling en 24-uur servicedienst zijn zij in staat om op elke vraag in te spelen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau