Luba Uitzendbureau

Laborant voedingsmiddelen

Details van de functie

Logo Over de functie

In het laboratorium van dit foodbedrijf ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van chemische en microbiologische analyses. De functie is erg afwisselend, je gaat bijvoorbeeld zelfstandig monsters afnemen door het hele bedrijf (en dat is groot) en het signaleren en rapporteren van afwijkingen op chemisch en microbiologisch gebied. Je adviseert daarna de Productieafdeling over eventuele afwijkingen. Tevens draag je zorg voor het aanenten en de beoordeling van zuursels die bereid worden.

Natuurlijk werk je zorgvuldig en staat jouw kwaliteit voorop. Je bent graag verantwoordelijk voor de juiste werking en kalibratie van apparatuur in het laboratorium die gebruikt wordt voor het onderzoek van melk, zuivelproducten, afvalwater en microbiologisch onderzoek. Je ziet ook wanneer er verbetertrajecten nodig zijn en je optimaliseert de processen waar nodig. Uiteraard werk je veilig, schoon en behoud je dit ook in je werk.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een productiebedrijf, gespecialiseerd in kaas. Zij zijn al sinds jaar en dag een begrip in de Beemster en verhandelen hun producten over de hele wereld. De cultuur is informeel en no-nonsense.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau