Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
25 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie kom je te werken op de afdeling Rober, de automatische inpaklijn, en kom je te werken in een team met 2 productiemedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor een complete productielijn. Je zorgt ervoor dat de productiemedewerkers precies weten wat ze moeten doen, zorgt voor het opstarten en omstellen van de lijn en verhelpt zelfstandig kleine storingen.

Je overige taken zijn als volgt:
  • Controleren van de veiligheid en kwaliteit van de producten
  • Bijhouden van productiegegevens
  • Zorgen voor orde en netheid aan de lijn, veiligheid en hygine zijn van groot belang
  • Het behalen van de afgegeven planning en productiehoeveelheden
  • Zie jij ruimte voor verbeteringen in het proces? Dan maak je dit bespreekbaar

Over het bedrijf

Werken bij Van Loon Vlees, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met 9 locaties in Nederland en 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf. Dat zijn voor dit bedrijf belangrijke waarden!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau