Luba Uitzendbureau

Signmaker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
21 april 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en ervaren signmaker/decorateur. Jij gaat samen met een team op pad om de klanten te voorzien van promotiemateriaal zoals gevel- en lichtreclames, doekframes en (bouw) borden. Het team bestaat uit monteurs en decorateurs.

Als decorateur ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van signs, stickers, folies op bijvoorbeeld auto?s, ramen of andere objecten. Dit is een buitendienstfunctie waarbij jij het aanspreekpunt bent voor de klanten. Je verzorgt een nette oplevering en handelt de order administratief netjes af.

Je begint je werkdag op het kantoor in Zoetermeer rond 06:00 of 07:00 uur. Vanuit daar reis je naar de werklocatie. Je maakt hierdoor lange dagen vanwege de reistijd.

Dit bedrijf geeft je genoeg kansen om door te groeien naar bijvoorbeeld voorman op projectleider!

Over het bedrijf

Heb jij ervaring in deze branche en met de werkzaamheden? Dan is dit dé werkgever voor jou! Dit bedrijf is één van de grootste signbedrijven in Nederland met leuke opdrachtgevers. Dit zorgt ervoor dat jij leuke en uitdagende opdrachten krijgt waar je bij oplevering trots op kan zijn. Ze hebben twee vestigingen en in totaal 90 medewerkers. Jij komt in een team te werken met ervaren collega?s. Je vult elkaar aan met de kennis die jullie delen en dit zorgt voor het beste resultaat.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau