Luba Uitzendbureau

operator

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Amsterdam
5 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Deze werkgever richt zich op de GMP-conforme microbiŽle productie van recombinanten eiwitten, vaccins en levende microbiŽle stoffen als geneesmiddel. We zijn momenteel op zoek naar een farmaceutisch operator in het Bioprocessing-team.

Jouw werkzaamheden zijn als volgt;
  • Uitvoering van voorbereidende activiteiten voor de GMP-productie
  • Uitvoeren van routinematige activiteiten op de complexe systemen binnen de afdelingen Fermentation (USP), Purification (DSP)
  • Je bent Subject Matter Expert (SME) met betrekking tot productieapparatuur en direct betrokken bij onderhoud, validatie en kalibratie van het apparatuur

De farmaceutisch operator is betrokken bij de bereiding en uitvoering van bulkgeneesmiddelen van verschillende farmaceutische producten (proteÔne, polysaccharide, levend microbieel).

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft ideeŽn nodig! Als een van 's werelds meest onderzoeksintensieve chemische bedrijven, ontwikkelt deze werkgever al meer dan 100 jaar toonaangevende oplossingen voor tal van sectoren - van constructie tot fotovoltaÔek en cosmetica tot rubber. Dit bedrijf is wereldwijd aanwezig met productielocaties op drie continenten en 13.800 werknemers uit 70 landen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau