Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Afwisseling en verantwoordelijkheid, jij als magazijnmedewerker voelt je hier helemaal in thuis. Samen met het logistieke team ben je verantwoordelijk voor het gehele magazijn. Dat maakt je werk afwisselend. Je bent verantwoordelijk voor:
  • In- en uitladen van goederen met behulp van een EPT;
  • Controleren van de inkomende en uitgaande producten;
  • Op orde houden van diepvriescellen.

Je wordt ingezet in een vroege en/of late dienst, van maandag t/m zaterdag tussen 6:00 en 24:00 uur. Je krijgt wekelijks de planning door voor de daarop volgende week, hierin heb je vaak een vast werkpatroon.

Over het bedrijf

In Best heeft de Van Loon Group niet één, maar liefst 2 locaties: Meat Friends en Van Loon Industrieweg. Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Meat Friends, aan de Bedrijfsweg in Best, heeft een mooi ontvangst en hier zijn ook verschillende stafafdelingen. Een grote kantine is aanwezig om lekker je dag te starten of in je pauzes met je collega?s bij te praten en wat te eten en drinken. Hier wordt in 2 ploegen productie gedraaid. En slechts één straat verwijderd aan de Industrieweg zit de locatie Van Loon Industrieweg, die wat kleiner qua opzet is, maar minstens zo groot is qua ambitie! Ook hier kan je in de kantine gebruikmaken van verschillende faciliteiten en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Momenteel wordt hier in de dagdienst gewerkt, maar het werken in 2 ploegen in de toekomst is niet uit te sluiten, hier zal je dus flexibel in moeten zijn.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau