Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Afwisseling en verantwoordelijkheid, dat zoek jij in een baan. Bij dit bedrijf krijg je dat als magazijnmedewerker. Samen met het logistieke team ben je verantwoordelijk voor het gehele magazijn. Je bent verantwoordelijk voor:
  • Het in- en uitladen van goederen met behulp van een EPT
  • Het controleren van de inkomende en uitgaande producten
  • Het op orde houden van de diepvriescellen

Als magazijnmedewerker kun je van maandag t/m zaterdag worden ingezet in een vroege en/of late dienst, tussen 6:00 en 24:00 uur. Ongeveer 4 weken van tevoren wordt het rooster bekend gemaakt.

Over het bedrijf

Werken bij Van Loon Vlees, onderdeel van de Van Loon Group, betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ?niet moeilijk doen, als het makkelijk kan? mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met 9 locaties in Nederland en ongeveer 2000 collega?s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met zonnepanelen voor eigen energie en warmtepompen voor het verwarmen van algemene ruimtes en verkoelen van de productieruimtes. Ook het water wat gebruikt wordt om het bedrijf schoon te maken wordt door hen zelf opgepompt en verwarmd. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf: dat zijn voor hen belangrijke waarden!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau