Luba Uitzendbureau

Hef-/reachtruckchauffeur fust

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij komt te werken op de afdeling Magazijn (Fust).

De afdeling Magazijn is verantwoordelijk voor het vervoeren van fust (dozen/kratten) tussen de afdelingen logistiek, transport en productie. Wat ga jij doen?
  • Als hef-/ reachtruckchauffeur Fust werk je roulerend met verschillende taken in de fustloods en op het dock. Je vervoert fust (dozen/kratten) tussen de afdelingen Logistiek, Transport en Productie. Voor de afdeling Productie vervoer je fust door middel van 10 gemechaniseerde fustbanen.
  • De verplaatsingen registreer je en eventuele manco?s of gebreken met betrekking tot fust, producten en orders rapporteer je.
  • Daarnaast zorg je ervoor dat de producten tijdig bij de productieafdelingen worden gebracht. De afdeling Logistiek speelt dan ook een grote factor in de efficiŽntie van het productieproces.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote speler in de foodbranche. Zij staan voor innovatie en weten medewerkers aan zich te binden doordat ze als groot bedrijf persoonlijk contact houden met elke medewerker. Is er een nieuwe medewerker of is er nieuws te delen? Dan wordt dit via een scherm op een zichtbare plek kenbaar gemaakt.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau