Luba Uitzendbureau

Vloerenlegger

  • Vacature
  • Noord-Holland
Zaandam
16 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als vloerenlegger/parketeur ga je, afhankelijk van je ervaring en kennisniveau, zelfstandig of met collega?s op pad naar de klanten waar jij de vloeren inmeet en installeert. Dit bedrijf heeft ruim 35 jaar ervaring in het leggen en renoveren van houten vloeren, pvc en laminaat vloeren.

Belangrijk hierbij is dat je goed kan meten en secuur te werk gaat. Het is zeer afwisselend werk en je zult bij zowel particulieren als bedrijven komen om vloeren te leggen.

Naast dat je het leuk vindt om een prachtig resultaat te maken voor de klant heb je oog voor detail en denk je in oplossingen. Het betreft een functie waarin je zelfstandig aan het werk gaat. Uiteraard ga je eerst met collega's op pad om ingewerkt te worden maar na verloop van tijd zul je ook alleen naar klussen worden gestuurd. Dit doe je in een bedrijfsauto die je krijgt van het bedrijf.

Je werkdag zal zijn tussen 8:00 en 17:00 uur maar er wordt een flexibele houding verwacht op het moment dat de opdracht af moet.

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Zaandam specialiseert zich in het verkopen en leggen van houten vloeren, laminaat, pvc en kurk. Naast vloeren doen zij ook raamdecoraties in allerlei soorten en maten en komen dit thuis voor u installeren. Doordat zij altijd op de hoogte blijven van de nieuwste interieur trends kunnen zij adviseren in een keuze naar de juiste vloeren op het gebied van systemen, houtsoorten, vloerverwarming, tapijt, karpetten, vinyl en onderhoud. hooglandvloeren.nl/vloeren/duoplank-multiplank-vloeren/ hooglandvloeren.nl/vloeren/laminaat-vloeren hooglandvloeren.nl/vloeren/pvc-vloeren hooglandvloeren.nl/vloeren/kurk-vloeren/ hooglandvloeren.nl/specialisaties/vloerverwarming hooglandvloeren.nl/specialisaties/onderhoud

Het betreft een familiebedrijf dat wordt gerund door een echtpaar en waar hun 3 kinderen met plezier mee werken in het bedrijf.

Er werken ongeveer 5 man in de buitendienst en hebben allemaal de neus in dezelfde richting, goed, snel en kwalitatief werk afleveren.

Er heerst een informele sfeer op de werkvloer en je bevindt je tussen mensen die hard werken en hart hebben voor hun vak.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau