Luba Uitzendbureau

Service en assemblage monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit ga jij doen:
  • Assembleren, onderhouden en repareren van unieke machines, in huis en op locatie
  • Zelfstandig assembleren van mechanische onderdelen van de machine op basis van tekeningen
  • Aansluiten van hydraulische en pneumatische onderdelen en het bekabelen van de machine aan de hand van elektrische schema's en aansluiten van elektrische componenten
  • Het testen van de machine op werken, controleren van de maten van het eindproduct en analyseren van afwijkingen
  • Risico's inschatten van het produceren zonder afschermingen en beveiligingen
  • In overleg met projectleider het bepalen van aanpassingen

Naast de assemblage en installatie van nieuwe machines pak je ook service en onderhoudswerkzaamheden voor bestaande machines op. Standplaats is Zwaag maar op den duur ga je reizen naar klanten die verspreid zijn door Europa (enkele weken per jaar).

Over het bedrijf

Machinebouwer opgericht als gereedschapsmakerij en stempelmakerij. Door de jaren hebben zij zich ontwikkelt tot producent van speciaal machines. Met het team van 30 medewerkers ontwikkelen en produceren zij geheel in eigen huis machines voor uiteenlopende toepassingen. Denk hierbij aan unieke pons-, stans- en freesmachines tot aan volledig geautomatiseerde productiestraten. Zij werken onder meer voor opdrachtgevers in de auto-industrie, kassenbouw en infrastructuur.

Ook zijn zij sinds een aantal jaar werkzaam in ziekenhuizen; als producent van gerobotiseerde wasstraten voor ziekenhuisbedden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau