Luba Uitzendbureau

Monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur werk je nauw samen met de afdeling Projecten. Jij zorgt dat het ontwerp werkelijkheid wordt. Je bent ?s ochtends vroeg op locatie (denk aan een speeltoestel, nieuwbouw project, boorplatform, luxe villa, uitkijktoren, etc.), om zelfstandig of met andere monteurs aan een project te werken. Dit doe je volgens de werktekening, in overleg met de hoofdmonteur of de werkvoorbereider. Je hebt een hands-on mentaliteit en denkt in oplossingen om zo de montagewerkzaamheden op locatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Jaarlijks werk je aan veel projecten van verschillende groottes. De ene week start je vier verschillende projecten op, de andere week werk je de hele week op hetzelfde project. Elk project heeft zo zijn eigen uitdagingen. Per dag werk je gemiddeld 9 uur, waardoor je op de vrijdagmiddag vrij bent. Vijf tot tien keer per jaar is er project met overnachting. Meestal is dit binnen de Benelux, maar ook op Bonaire, Curaçao en Shanghai hebben wij projecten gerealiseerd. Flexibiliteit is dus een vereiste. Uiteraard word je daar dan ook goed voor gecompenseerd.

Over het bedrijf

Jij komt te werken bij de groothandel in roestvast staalkabel- en kunststof touwwerk . Deze producten zijn bestemd voor de industrie www.carlstahl.nl/industrie en de watersport www.carlstahl.nl/watersport. Binnen de watersport zijn zij gespecialiseerd in het leveren van materialen voor superjachten. www.carlstahl.nl/superyachts

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau