Luba Uitzendbureau

Leerling hulpmonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Het bedrijf waar jij komt te werken zit in Spijkenisse. Wij zijn voor per direct op zoek naar een leerling hulp monteur. Jouw nieuwe werkgever verleent een perfecte service aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Jouw nieuwe werkgever houdt zich bezig met o.a. het monteren en onderhouden van diverse deuren. Denk hierbij aan overheaddeuren, roldeuren, garagedeuren en zelfs laad- & lossystemen.

In het begin zal jij met een ervaren monteur op pad gaan, zo ga jij het vak vanaf het begin op de juiste manier leren. Jouw klanten bevinden zich met name in de Randstad.

Zo leer jij dit vak zowel in de praktijk als het theoretische gedeelte. Genoeg kansen dus bij jouw nieuwe werkgever. Het is dus belangrijk dat jij gemotiveerd en gedreven bent.

De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever verleent service aan diverse deuren in Nederland. Het bedrijf is jong en dynamisch met een echte informele Rotterdamse mentaliteit. Jouw nieuwe werkgever hecht veel waarde aan het verlenen van uitstekende service. Daarnaast wordt er door jouw nieuwe werkgever veel in jouw persoonlijke groei geļnvesteerd.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau