Luba Uitzendbureau

Dakdekker

Details van de functie

Logo Over de functie

Wij zijn op zoek naar een fysiek sterke en gedreven persoonlijkheid die het vak van dakdekker beheerst of graag wil leren. Wij hebben ruimte voor zowel een ervaren dakdekker als een leerling. Voor deze functie is het dus niet noodzakelijk dat jij al ervaring hebt. Het is wel van belang jij graag wil leren 'on-the-job'.

De dag van een dakdekker is iedere dag anders! Zo heb je iedere dag te maken met het weer. Vallen de mussen van het dak of moet jij vandaag een regenpak aan? Sta je op twee meter hoogte te werken aan de dakdekking van een nieuwe veranda of ga je met de lift omhoog naar de twaalfde etage van een groot flatgebouw? Jij staat in ieder geval iedere ochtend vroeg op om een dak weer van de nodige bedekking te voorzien. Dit kan een nieuw dak zijn, maar het betreft ook onderhoud. Je werkt in ieder geval met verschillende materialen die ieder hun eigen eigenschappen bezitten en de daarbij behorende behandeling nodig hebben. Denk hierbij aan kunststof, lood, zink en koper. Misschien niet het allerleukste, maar zeker een belangrijk onderdeel van jouw werk; jij zorgt ervoor dat aan het einde van de dag alles weer spik en span is. Opruimen en schoonmaken maakt dus ook deel uit van jouw werk.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Het bedrijf voelt zich nooit te groot voor kleine klusjes en is zeker niet te klein voor grote projecten. In 10 jaar tijd zijn zij uitgegroeid van een jong ambitieus kwaliteitsbedrijf tot een innovatieve, solide en betrouwbare dak aannemer in Noord Holland. Momenteel werken zij met een team van 30 medewerkers. Volledig VCA gecertificeerd, conformeert zich aan de BRL 4702. Zij werken uitsluitend met kwalitatief hoog aangeschreven en gecertificeerde toeleveranciers.

Manifesteert zich nadrukkelijk als complete all-round dakaannemer in de ruimste zin van het woord. Zij richten zich hoofdzakelijk op professionele opdrachtgevers als woningbouwcorporaties, gemeentes, zorginstellingen, vastgoedbeheerders en kwaliteit ?s aannemers.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau