Luba Uitzendbureau

Heftruck servicemonteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw toekomstige werkgever is een echt familiebedrijf en het laatste decennium uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt met betrekking tot heftrucks en haven equipement. Zij zijn op zoek naar een nieuwe collega, een gedreven en ervaren professional met ervaring als heftruck servicemonteur. Jij brengt technische kennis met je mee die nodig is om onderhoud en reparaties uit te voeren aan heftrucks en haven equipement

Het betreft een fulltime baan waarbij je direct op contract gaat. Jouw standplaats is een modern kantoor met werkplaats in Amsterdam Westpoort met genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Met de auto naar het werk is dus geen enkel probleem. Station Amsterdam Sloterdijk ligt in de buurt, maar is niet op loopafstand. Mocht dit toch jouw voorkeur hebben, dan is een fiets op het station geen overbodige luxe! Met ongeveer 20 min ben jij op jouw werkplek.

Naast bovenstaande praktische informatie, wil jij natuurlijk ook graag weten wat je precies gaat doen. Het betreft dus een vacature als heftruck servicemonteur. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit;
  • Het demonteren en monteren van heftrucks van 1-10 en 10-60 ton. Eventueel op locatie in binnen-of buitenland.
  • Je voert herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit
  • Je voert eventueel laswerkzaamheden uit

Tot slot kan ik je nog wat vertellen over jouw toekomstige collega's. Het team bestaat uit ongeveer 40 mensen die vanuit Nederland de gehele markt bedienen. Zij houden zich bezig met inkoop, verkoop, verhuur en onderhoud. Naast de mensen op kantoor, zijn er ook veel collega's aan het werk als servicemonteur, aansluitend aan het kantoor is een grote modern ingerichte werkplaats waar verschillende machines naartoe gaan voor onderhoud en controle, voordat deze worden verkocht of verhuurd aan klanten. Verder kan je de sfeer omschrijven als een echt familie bedrijf, een platte organisatie dus. Even binnen lopen bij de directeur is hier dus de normaalste zaak van de wereld en niet raar maar gewenst!

Ben jij na het lezen van deze vacature klaar voor een nieuwe uitdaging en denk jij dat dit bedrijf het wel eens zou kunnen zijn voor jou? Aarzel dan niet om te reageren of te bellen als je meer wilt weten.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft meer dan 40 jaar ervaring in de heftruckbranche en heeft een specialisatie in inkoop, verkoop en verhuur van interne transport middelen en mobiel haven materiaal tot 60 ton. Met een modern kantoor in het westelijk haven gebied in Amsterdam bedienen zij de markt wereldwijd. In de laatste 10 jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt met betrekking tot heftrucks, container handling en haven equipment. Deze groei uit zich wereldwijd met kantoren in Dubai, Panama en Australië.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau