Luba Uitzendbureau

Allround monteur technische dienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw flexibiliteit past perfect bij jouw toekomstige werkgever, geen dag is namelijk hetzelfde! Jij pakt uit jezelf taken op en ligt daarnaast goed in het team van 3 monteurs. Samen met de hoofdmonteur stemmen jullie de prioriteiten voor de dag af en zorgen jullie dat alle storingen zo snel mogelijk worden opgelost. Voor een grote storing draai jij jouw hand dan ook niet om. Je houdt je hoofd koel en zorgt dat het zo snel mogelijk verholpen wordt. Om de klus te klaren vind jij het daarom ook geen probleem om in ploegendiensten te werken en om de week op zaterdag en af en toe op zondag en/of een feestdag te werken. Naast dit alles snap je dat het belangrijk is om hygiŽnisch te werken en bewaak je de kwaliteit en de machineveiligheid.
Wanneer de storingen verholpen zijn, denk jij na over verbeterprocessen en optimalisaties. Je bent gemotiveerd om de kwaliteit van jullie werk naar een hoger niveau te tillen.

Jouw taken:
  • Het oplossen van storingen aan de productiemachines, waarbij je ook noodoplossingen aandraagt om de productie zo snel mogelijk weer op gang te krijgen.
  • Je houdt de productiemachines en overige apparatuur goed in de gaten en voert hiervoor preventief onderhoud uit.
  • Wanneer externe technische bedrijven komen ondersteunen, zorg jij dat alles in goede banen wordt geleid.
  • Je houdt goed in de gaten of alle benodigde onderdelen op voorraad zijn en neemt jouw verantwoordelijkheid voor het in stand houden van de juiste voorraad.
  • Je toont initiatief en draagt optimalisatie-ideeŽn aan voor het machinepark en de apparatuur.

Jeuken jouw handen al om aan de slag te gaan?

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een moderne productiespecialist die zich richt op het verpakken van kip- en poeliersproducten. Uiteraard gebeurd dit in een gekoelde omgeving. Zij leveren onder andere aan retailers, out of home, speciaalzaken en industrie. Het bedrijf levert kwaliteit en dat is te merken! Jouw hulp is daarom hard nodig.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau