Luba Uitzendbureau

Allround (elektro) monteur

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround medewerker ben jij bezig met duurzame energie. Samen met een collega start jij om 07:00 uur. Jullie zullen samen naar het project op locatie gaan. Je gaat werken aan ventilatievloeren en aardwarmte.

De basis van een ventilatie vloer, is een vloer op noppen. Deze wordt geplaatst onder de boven-vloer. De ruimte die tussen de noppen zit, wordt gebruikt als ''luchtkanaal''. De lucht die in deze ruimte komt, onttrekt zijn verwarming- of koelingsfunctie. Jij zorgt voor de aanleg van deze vloeren.

Voor aardwarmte wordt er een bodemwisselaar geplaatst. De bodemwisselaar wordt aan de bovenkant van een funderingspaal geplaatst. Tijdens het heien wordt de bodemwisselaar mee genomen de grond in. Door water te circuleren in de buizen van de wisselaar, wordt er warmte of koeling gewonnen. Jij zorgt ervoor dat dit proces op de juiste manier verloopt en houdt daarom alles goed in de gaten.

Over het bedrijf

Jij gaat werken bij een bedrijf dat al ruim 20 jaar gespecialiseerd is in duurzame energieoplossingen en advies. Begin 2001 ontwierp oud eigenaar een nieuw bedrijfspand in Alkmaar. Het doel was om het meest energiezuinige bedrijfspand van Nederland neer te zetten. Dit ontwerp is een succes geweest en heeft tot maart 2013 op de eerste plek gestaan als meest energiezuinigste kantoorpand van Nederland!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau