Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider monteur technische dienst

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Volendam
5 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Op het hoofdkantoor en de fabriek in Volendam ben jij omgeven door allerlei natuurlijke producten zoals kokos, paardenhaar en sisal. In deze functie ben jij de spin in het web, naast het co÷rdineren en plannen van het onderhoud, koop je ook de materialen in. Jij verzorgt de onderhoudswerkzaamheden aan de productielijnen en lost de storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied. Er staat een grote diversiteit aan machines dus volop uitdagingen.

Jij maakt de onderdelen op maat en modificeert de productielijnen.

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de engineers. Je denkt en bouwt mee aan nieuwe processen en apparatuur en projecten. Jij vertaald de R&D wensen naar de praktijk voor de technische staf. Tevens ondersteun jij je collega's want jullie zijn samen een team. Je bent de creatieve alleskunner die in problemen een uitdaging ziet die opgelost gaat worden!

Je werkt van maandag tot en met donderdag van 07:00 tot 16:30, en op de vrijdag werk je nog 4 uur zodat je weekend lekker vroeg begint.

Over het bedrijf

Als werkvoorbereider / monteur technische dienst zorg jij samen met de 50 collega's ervoor dat dagelijks toonaangevende natuur producten de fabriek verlaten. Alleen de allerbeste grondstoffen worden gebruikt voor de producten.Er wordt geleverd aan de verpakkingsindustrie, automobielindustrie, filterindustrie, matrassenindustrie en bouwindustrie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau