Luba Uitzendbureau

Elektromonteur internationaal

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Oudkarspel
19 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Dit bedrijf is marktleider op het gebied van beweegbare zwembadbodems en keerwanden. Al bijna een halve eeuw lopen kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid door onze bedrijfsvoering heen. Bij dit bedrijf vinden ze het belangrijk om een continue focus op innovatie te houden en daardoor zijn ze voortdurend in beweging. Een tevreden opdrachtgever is voor hen hetzelfde als een gouden medaille.

Binnen de montageteams is ruimte ontstaan voor ambitieuze elektriciens. Als elektricien ben je verantwoordelijk voor de juiste aansluitingen en instellingen in onze systemen. Je bent een belangrijke schakel in ons montageproces. Je geeft uitvoering aan de montage en aansluitingen van onze projecten. Vanuit onze kwaliteitseisen ben je in staat je kennis en expertise in te zetten.

Over het bedrijf

Jou toekomstige werkgever heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Klanten staan op één en kiezen bewust voor deze kwaliteit. Het bedrijf heeft veel mooie projecten met internationale faam maar is ondertussen nog persoonlijk en dichtbij!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau