Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Son en Breugel
17 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij deze organisatie ben jij als productiemedewerker een erg belangrijke schakel in het productieproces, jij staat namelijk op de anodiseerlijn. Dit houdt in dat jij verschillende werkzaamheden uitvoert, die te maken hebben met de voorbereiding voor het bewerken van de aluminium producten. Jouw taken bestaan onder andere uit:
  • Het op rekken plaatsen van aluminium producten in alle soorten en maten
  • Het afhalen van de aluminium producten
  • Kwaliteitscontrole, je controleert de gefabriceerde producten op kwaliteit en signaleert op afwijkingen
  • Inpakken van producten

En daarnaast zorg je ervoor dat de producten verzendklaar gemaakt worden!

Over het bedrijf

Werken bij dit bedrijf betekent werken bij een snelgroeiende en informele organisatie, waar collegialiteit en respect centraal staat. Zij zijn al ruim 30 jaar een betrouwbare en kundige partner in de Benelux en Duitsland voor het anodiseren, mechanisch bewerken en bedrukken van aluminium.

Zij bieden een compleet pakket van diensten in de aluminiumbewerking. Deze hoogwaardige processen en de 60 bijbehorende medewerkers staan garant voor een continue en hoogstaande kwaliteit. Zij maken continu gebruik van de nieuwste technieken. Waar zij vooral gespecialiseerd in zijn, zijn de oppervlakte behandeling van aluminium producten. Voor onder andere: anodiseren, chromateren, passiveren en cleanen van enkele stuks tot miljoenen onderdelen per jaar. Daarnaast zijn zij ook gespecialiseerd in hoofdzakelijk hoogwaardige aluminium zichtdelen zoals profielen, frontpanelen en behuizingen.

Zij hebben ongeveer 60 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen, er wordt gekeken waar jij het beste past en wat je natuurlijk het leukst vindt. Zodat jouw talenten altijd van pas zullen komen! De locatie is makkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis gelegenheid om je auto of ander vervoersmiddel te plaatsen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau