Luba Uitzendbureau

Monteur GFT

Details van de functie

Logo Over de functie

Als monteur GFT ga jij de installaties correct en veilig afstellen. Op de locatie in Nieuwdorp wordt groen- en GFT-afval door middel van een geautomatiseerd proces voorbewerkt en omgezet wordt in gecertificeerd compost. Na de inwerkperiode, waarin je de installaties en het proces volledig leert kennen, voer je dagelijks zelfstandig onderhoudswerken uit samen met een klein, knus team waar iedereen voor elkaar klaar staat.
Jouw werkzaamheden als monteur:
  • Dagelijks onderhoud. Dit doe je door het correct afstellen van installaties en het controleren van de werking van de machines. Mocht je het zelf niet kunnen repareren, dan schakel je een externe partij in!
  • Actief meedenken over het onderhoud en het doen van aanbevelingen aan je team(leider), zo breng je het team naar een hoger niveau!
  • Vervangen van de leidinggevende bij diens afwezigheid

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever staat voor duurzaam en integraal afvalbeheer. Als bedrijf worden hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde gecreŽerd. Er wordt steeds gezocht naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Jouw toekomstige werkgever groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. In totaal bestaat het bedrijf momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. De werklocatie is in Nieuwdorp.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau