Luba Uitzendbureau

Hulp monteur

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Lisse
8 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je vindt het leuk om aan scooters te sleutelen en je pakt het snel op als jou iets wordt uitgelegd. In de ochtend verzamelen jullie bij het bedrijfspand in Lisse. Vanuit daar ga je met een ervaren monteur mee op pad. Dit kan zowel in de Bollenstreek zijn als in Amsterdam, geen dag is hetzelfde!

In het begin zal je voornamelijk meekijken en gereedschappen aangeven. Ook klim jij op ladders, til jij ketels en kruip jij zonder aarzelen kruipruimtes in. On the job leer jij de kneepjes van het vak van de ervaren monteur. Ook zal je door middel van cursussen meer handvatten krijgen om het vak eigen te maken. Als jij er klaar voor bent, zal je ook zelfstandig taken op gaan pakken. De werktijden kunnen variŽren, maar liggen tussen 6:30 en 17:00 uur.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Al jaren hebben zij ervaring in de totaalinstallatie. Het bedrijf neemt alles voor haar eigen rekening: van ontwerp tot realisatie. Ze bieden een aangenaam binnenklimaat voor kantoor, woon- en werkruimtes.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau