Luba Uitzendbureau

Monteur brandmeldinstallaties

Details van de functie

Logo Over de functie

Als installateur brandmelding ben jij veel onderweg en werk je op verschillende locaties. Je hebt verschillende soorten klanten waaronder architecten, bouwondernemingen, gemeenten, overheidsinstellingen, industriŽle bedrijven, makelaars, scholen, woningbouwverenigingen, zakelijke ondernemers en particulieren. Samen met jouw collega's doe je elke dag weer je best om een zo goed mogelijke dienst af te leveren.

Jij houdt je bezig met het installeren van brandmeldinstallaties en je hebt hierover voldoende kennis en ervaring in huis om jouw collega?s aan te sturen en te instrueren waar nodig. Je werkt van maandag t/m vrijdag en in de weekenden ben je vrij.

Over het bedrijf

Dit is een bekend installatie en beveiligingsbedrijf. Ze zijn actief in Den Haag en omgeving vanaf de jaren '70. Er werken zo'n 125 medewerkers. Je past bij dit bedrijf als je een passie hebt voor dit vak en je een goed gevoel voor humor hebt. Er heerst dan ook een gezellige werksfeer waar iedereen in is voor een grapje en waar er ruimte bestaat om jezelf te kunnen ontwikkelen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau