Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Ouderkerk aan den IJssel
16 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In jouw functie als technisch productiemedewerker ben je voornamelijk bezig met het machinaal bewerken van hout, uiteraard in een schone werkomgeving. Je werkt met diverse computergestuurde (geautomatiseerde) machines. Met de machines bewerk je verschillende houtsoorten die jij perfect afgewerkt voor jouw klanten. Nauwkeurig werken en streven naar de perfecte kwaliteit in houtbewerking is een vereiste.

Jij zorgt ervoor dat de productielijnen goed lopen, zo niet? Dan weet jij uiteraard de storing te verhelpen en pas je de instellingen in de machine aan. Mocht je hierin merken dat werkprocessen efficiŽnter verricht kunnen worden, dan horen wij dat graag van je.

Tot slot zorg je ervoor dat al deze werkzaamheden op een veilige manier worden verricht.

Je komt te werken in een leuk team, waarbij plezier en voor elkaar een stapje harder lopen belangrijke kenmerken zijn. De werktijden zijn verdeeld in twee shifts, van 07.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 23.00 uur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever in de Gemeente Krimpenerwaard is bijna 150 jaar specialist als houthandelaar. In de loop der jaren is de organisatie gegroeid tot ruim 100 medewerkers, waarbij het hout niet alleen verhandeld maar ook bewerkt wordt. De visie is altijd nog hetzelfde gebleven, hoe kunnen we nog klantgerichter werken en daarbij sneller en beter. Jouw toekomstige werkgever staat dus altijd open voor verbeteringen. Deze strategie heeft geleid tot een zeer betrouwbare, gerenommeerde speler in de markt die internationale en toonaangevende klanten bediend.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau