Luba Uitzendbureau

Electrical engineer

Details van de functie

Logo Over de functie

In jouw nieuwe functie ben jij verantwoordelijk voor het adviseren en bezoeken van klanten. Tijdens deze gesprekken adviseer jij over het moderniseren, het ontwerpen en implementeren van kleine en grote projecten.

Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende:
  • Het uitvoeren van werkvoorbereiding en engineering van kleine tot grote complexe projecten
  • Het inplannen van werkzaamheden door servicemonteurs
  • De organisatie van projectvergaderingen om betrokken partijen te informeren over de status van het project
  • Het monitoren van de voortgang van het plan en het ondernemen van actie om operationele problemen op te lossen en vertraging te minimaliseren

En mocht jij doorgroeien naar een senior electrical engineer. Dan ga jij je bezig houden met grotere en complexere projecten.

Over het bedrijf

Al meer dan 80 jaar is jouw toekomstige werkgever gewijd aan het verbeteren van de efficiŽntie en de prestaties van ondernemingen in alle soorten industrieŽn. En zij hebben dit gedaan door voortdurend hijswerktuigen en services te verstrekken die mensen kunnen vertrouwen.

Deze werkgever is een wereldwijd toonaangevend bedrijf, die een uiteenlopende reeks van opdrachtgevers bedient, zoals de fabricage- en procesindustrie, scheepswerven, havens en terminals. Ongeacht de hijsbehoeften, is dit bedrijf toegewijd om de klant van hijsapparatuur en services te voorzien die de waarde en effectiviteit van ieder bedrijf verhogen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau