Luba Uitzendbureau

Leerling monteur

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
8 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag als leerling monteur, je leert terwijl je werkt en ontvangt salaris. Jij bent dus leergierig en daarbij ook nieuwsgierig om iets nieuws aan te gaan.

Wat ga jij doen als leerling monteur?

Onder toezicht verricht jij reparaties aan intern transportmaterieel en hoogwerkers van uiteenlopende merken (bijvoorbeeld de merken BYD, Doosan en Stocklin). Daarnaast leer je om storingsanalyses, keuringen en om service-en onderhoudsbeurten uit te voeren. Het is hierbij dan ook belangrijk dat je kunt werken in teamverband en daarna steeds meer zelfstandig aan de slag gaat. Jij gaat dus vakkundig, flexibel en servicegericht te werk. Je gaat van leerling naar een volwaardig monteur met baangarantie.

In het begin moet je er rekening mee houden dat je veel mee kijkt, onderdelenkennis gaat opbouwen en een dagdeel logistiek volgt. Als volwaardig monteur ben je niet aan het werk in de werkplaats maar ga je de hele dag op pad om op locatie service en onderhoud te verrichten.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een middelgrote onderneming die hoogwerk systemen, heftrucks en intern transportmaterieel verhuurt, verkoopt, least en onderhoudt voor de Business-to-Businessmarkt. Verspreid over Nederland hebben zij vijf vestigingen, waar in totaal ruim 60 mensen werkzaam zijn.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau