Luba Uitzendbureau

Medewerker chemie

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Moordrecht
16 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator chemische processen ga jij je bezighouden met het chemisch ontlakken en reinigen van metalen en diverse kunststoffen. Aan de hand van een van te voren bepaald bewerkingsproces zorg jij ervoor dat de producten op de juiste wijze in de chemische baden worden ondergedompeld. Door de opname van het oplosmiddel zal de laklaag loslaten van de ondergrond en kunnen verontreinigingen en coatings worden verwijderd.

Jij zorgt ervoor dat het chemische proces vloeiend verloopt en dat waar nodig tijdig wordt bijgestuurd. Daarbij zorg je ervoor dat de baden worden aangemaakt, gecontroleerd en geanalyseerd. Je bereidt het proces voor en zet de benodigde grondstoffen klaar. Je voert zelfstandig de reinigingsprocessen uit en je controleert diverse parameters. Uiteraard hou jij je ook bezig met de kwaliteitscontroles van zowel de grondstoffen als het eindproduct. Aan het einde van het proces spuit je de producten schoon met de hoge drukspuit.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever houdt zich bezig met het reinigen van metalen, kunststoffen warmtewisselaars en filters. Dit doen zij door middel van warmtebehandelingen en chemische baden. Het bedrijf heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd tot een belangrijke speler op de internationale markt. Uitmuntende service, kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel. Het kleine maar informele team doen je snel welkom voelen. Iedereen luncht gezellig met elkaar en tijdens de koffie pauzes staat er regelmatig wat lekkers. Het bedrijf streeft naar een continue ontwikkeling. Ze investeren dan ook veel tijd in het opleiden van medewerkers.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau