Sensire

Verpleegkundige Mobiele Nachtzorg - regio Achterhoek

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verpleegkundige Mobiele Nachtzorg?

Als verpleegkundige in het Mobiele Nachtteam is geen nacht hetzelfde. Je werkt van 22:30 tot 7:00 uur, waarbij de directe klantenzorg om 23 uur start. De geplande zorg wordt vaak verstoord door de ongeplande nachtzorg, oproepen die je via NAAST (medisch service centrum) ontvangt. Ook kun je een verzoek krijgen van de huisartsenpost. Op basis van de triage door NAAST, weeg je, in samenspraak met de collega van NAAST, af wat je gaat doen en stel je prioriteiten. Iedere situatie vraagt om een snelle beslissing, je rijdt in een auto van het nachtzorgteam, met GPS systeem, zodat de collega van Naast kan zien waar je rijdt. In de auto heb je alle (hulp) middelen om de eerste zorg te kunnen leveren.Ons werkgebied strekt zich uit over de Achterhoek, de Liemers, en het gebied Zutphen Voorst en Twello. Jij bent werkzaam in een deel van dit gebied, maar bent ook bereid om collega’s uit andere delen van het gebied te ondersteunen mocht de situatie zich voordoen. Ook andere zorgaanbieders in de regio doen een beroep op het mobiele nachtteam. Dat betekent bijvoorbeeld dat je met verschillende systemen werkt en daarin de verslaglegging verzorgt. Na een gedegen inwerkprogramma ga je zelfstandig op pad, maar heb je dus altijd de backup van de collega’s van NAAST.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandig werkende collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In de nacht moet je altijd scherp zijn en rekening houden met het onverwachte. Dat vraagt van jou dat je stressbestendig en vindingrijk bent: voor iedere situatie die op jouw pad komt weet je een passende oplossing te vinden.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen;
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs.
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie van verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 ( (€2.492,51 tot €3.362,22, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van je ervaring, wordt je salaris bepaald. Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken. Wij willen graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers en willen graag in gesprek over je wensen ten aanzien van het aantal uren dat je wilt werken. Veel is mogelijk. Een contract voor onbepaalde tijd behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil jij het werken in het mobiele nachtteam combineren met je huidige functie van verpleegkundige? Ook dat behoort tot de mogelijkheden en daar gaan we graag het gesprek met je over aan.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Elly Geurts, Teamregisseur, via [stuur een e-mail] of [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire