Luba Uitzendbureau

Kwaliteitsmedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Rotterdam
18 mei 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je bent vooral bezig met kwaliteitscontroleproces, specificatiebeheer, etikettering en je biedt ondersteuning bij allround QA- werkzaamheden. Daarnaast omvat 20% van je taken ad-hoc werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het ERP-systeem vullen met productfoto?s en kwaliteit-klant gerelateerde aandachtspunten.

Je voert controle uit op inkomende goederen en bekijkt hoe de lopende processen verbeterd kunnen worden. Je voert steekproefsgewijs controle uit tijdens de productie aan de hand van instructies. Je controleert na de productie de producten die klaar zijn voor verzending op de kwaliteit. Bij eventuele afwijken geef je dit door aan de productieleider en kwaliteitsmanager. Tot slot voer je algemene werkzaamheden uit waaronder stansmessencontrole, kalibreren meetapparatuur, werkinstructies en PPAP- registratie.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever ontwikkelt en produceert hoog-temperatuurbestendige pakkingen en isolatiematerialen. De klanten zijn voornamelijk producenten van gasgestookte toestellen zoals cv-ketels, warmtewisselaars, branders, schoorstenen en gashaarden.

Het doel is om deze producenten te helpen met het efficiŽnter maken van hun producten, (rook)gaslekkage te voorkomen en bestaande problemen op te lossen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau