Luba Uitzendbureau

Inkoper verpakkingen

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inkoper verpakkingsmaterialen in Gouda houd je je voornamelijk bezig met de inkoop en prijsstelling van producten en grondstoffen voor verpakkingsmaterialen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de goederen tijdig en volgens afspraak geleverd worden binnen de daarvoor geldende specificaties, kwaliteit- en hygiŽne voorschriften.

Door jouw interesse en commercieel inzicht blijf je op de hoogte van wat er speelt in de verschillende productcategorieŽn, de markttrends, het bedrijf en bij leveranciers. De inkoop van artikelen die niet verpakkingsgerelateerd, maar wel ondersteunend zijn aan het primaire- of productieproces behoren ook tot je taken. Verder houd je je ook bezig met administratieve proces zoals het verwerken van inkoopdata en leveringsprestaties, het maken van managementrapportages en de registratie van prijzen en artikelen. Door jouw onderhandelvaardigheid en kwaliteiten als relatiebeheerder ben je in staat om contractuele afspraken te maken met leveranciers.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Gouda en is een internationaal familiebedrijf op het gebied van vleeswaren. Van grondstof tot eindproduct wordt alles vanuit Gouda geregeld. De organisatie ontwikkelt zich snel en er heerst een informele werksfeer.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau