Luba Uitzendbureau

Buitendienst monteur

  • Vacature
  • Noord-Holland
Noord Scharwoude
25 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van monteur buitendienst ben je medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van alle montagewerkzaamheden op verscheidene locaties wereldwijd. De montage werkzaamheden verricht je aan een breed scala aan apparatuur en/of installaties.

Je gaat samen met je mede monteur bouwen aan onderdelen en componenten. Daarnaast draag je zorg voor alle voorkomende cryo-werkzaamheden zoals: druktesten, lassen, heliumlektesten, vacumŁeren etc. Jij bepaalt ook de beste aanpak om het op de meest veilige en efficiŽnte manier op te lossen en hier een werkmethode voor op te stellen. Dit alles rapporteer je aan de manager Operations en via deze persoon ontvang je dan ook je richtlijnen.

Verder is reizen voor jou geen probleem, gezien je wereldwijd aan het werk bent. Het kan zijn dat je 3 weken van huis bent, maar soms ook 2 dagen.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever richt zich op het ontwerpen en produceren van oplossingen op het gebied van koudetechniek en vacuŁmtechnologie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit en er werken circa 125 werknemers. De mensen die er werken zijn trots op de organisatie en werken goed samen, zijn behulpzaam naar elkaar en daarnaast is er genoeg humor aanwezig. De klantenkring is zeer divers en internationaal. Samenwerken is van groot belang en met deze reden is elke afdeling in multidisciplinaire teams ingericht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau