Luba Uitzendbureau

Heftruckchauffeur

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
19 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag als heftruckchauffeur. Op maandagochtend kom je met je collega?s bij elkaar en daarna vertrek je naar de locatie in de omgeving van Rotterdam. De rest van de week rij je rechtstreeks naar de locatie om daar aan de slag te gaan. Je werkt voornamelijk buiten en je bent hier niet vies van.

Als heftruckchauffeur heb je veel verantwoordelijkheid en ben jij de baas achter het stuur. Jij zorgt ervoor dat de pallets naar de juiste locatie worden gebracht. Het laden en lossen van goederen is voor jou geen enkel probleem want je bent fysiek fit. Op de locatie waar je werkt zijn vaak verschillende grote voertuigen zoals tractoren, shovels en kranen. Veiligheid is alles. Gelukkig, beschik jij over een heftruckcertificaat en VCA.

In deze functie werk je van 07:00 tot 16:00 uur. Het komt regelmatig voor dat je overwerkt en in het weekend werkt. Uiteraard krijg je hiervoor flinke toeslagen. Bij goed functioneren heb jij de kans om direct in dienst bij het bedrijf te gaan. De meeste mensen die hier werken, werken hier al jaren. Er heerst een Rotterdamse werkmentaliteit, niet lullen, maar poetsen!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Pernis. Zij zijn gespecialiseerd in het verhuren van machines voor verschillende soorten werkzaamheden. In totaal heeft het bedrijf 50 medewerkers en zij hebben klanten in het binnen-en buitenland.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau