Luba Uitzendbureau

Kraanmachinist

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie ga jij aan de slag als mobiele kraanmachinist. Maandagochtend start jij samen met je collega?s op het hoofdkantoor om je werkzaamheden en machine voor te bereiden. Elke dag is anders omdat de werkzaamheden worden uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers op verschillende locaties.

Als machinist werk je veel buiten en heb je een veelzijdig takenpakket. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit graafwerk en je bent verantwoordelijk voor het horizontaal en verticaal vervoeren van verschillende materialen. Jij vindt het hebben van verantwoordelijkheid geen probleem en zorgt ervoor dat dit transport op een veilige manier uitgevoerd wordt. Werken in de weekenden en overwerken schrikt jou niet af, hier staan natuurlijk wel flinke toeslagen tegenover.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Pernis. Zij zijn gespecialiseerd in het verhuren van machines voor verschillende soorten werkzaamheden. In totaal heeft het bedrijf 50 medewerkers en zij hebben klanten in het binnen-en buitenland.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau