GGNet

Verpleegkundig Specialist

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
 • Vast contract
MBO
 • Alle provincies
Verschillende locaties
14 december 2020
1 februari 2021

Details van de functie

Logo Ben jij een Verpleegkundig Specialist die zijn kennis wilt inzetten in de herstelgerichte zorg? Dan helpen wij je graag!

Dit ga je doen
Als expert in het integreren van care en cure heb je een voorbeeldfunctie in het ontwikkelen, vertalen en implementeren van best practices en wetenschappelijke kennis die bijdragen aan een optimaal herstel van de patiŽnt. Dit kan als onderzoeker, innovator/coach of procesbegeleider. Ook speel je een rol in het onderzoeken en ontwikkelen van de inhoud van het ggz-verpleegkundig vakgebied en het implementeren, uitdragen en borgen van de verpleegkundige expertise om de kwaliteit van de ggz-verpleegkundige zorg te verhogen. Je maakt deel uit van de steeds groter wordende verpleegkundig specialistenstaf van GGNet en hebt een adviserende rol naar onze raad van bestuur.

Hier ga je werken
Dat bepaal jij! wij maken graag persoonlijk kennis met jou en horen graag jouw voorkeuren.
Met welke doelgroep heb jij de meeste affiniteit? Welke plaats heeft jouw voorkeur? Er is bij ons ruimte om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Enkele mogelijkheden zijn: Apeldoorn, Doetinchem, Nijmegen, Warnsveld, Winterswijk, Zutphen. Wij zijn gespecialiseerd in: Ambulante zorgverlening, High Intensive Care (HIC), Problematiek als gevolg van lichtverstandelijke beperking, Jeugd- en- jongvolwassenen, Eetstoornissen, Persoonlijkheidsproblematiek, Generalistische Basis GGZ.

Dit ben jij
 • Je bent in het bezit van het diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP) of de GGZ- Verpleegkundig Specialist (GGZ-vs) en bent geregistreerd in het BIG-register (artikel 14 wet BIG)
 • (Bij voorkeur) een aantal jaren relevante werkervaring
 • Je bent ondernemend, toegankelijk, zelfstandig en energiek
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen en je weet om te gaan met weerstand bij patiŽnten
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid

Dit bieden we je
GGNet biedt een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen en constant nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Zo hebben we specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, jeugd en ouderen, maar ook veel ambulante teams.
Als dť ggz-instelling van Gelderland vind je bovendien een aantrekkelijke woonomgeving met veel ruimte en rust.
Maar waar we het meest trots op zijn, is ons geweldige team van collegaís die er altijd voor elkaar zijn.

Wat bieden wij je?
 • Je kunt rekenen op een goed salaris (CAO Geestelijke Gezondheidszorg) met daarnaast een eindejaarsuitkering (8,33% naar rato). De inschaling gaat op basis van ervaring.
 • Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Het aantal uren is bespreekbaar, evenals een combinatie met andere werkzaamheden binnen GGNet.

Solliciteren
Wil je meer informatie of reageren op deze vacature? Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. Heb je functie inhoudelijke vragen? bel dan met dan Sanne Wassink (Opleider Verpleegkundige Specialisten), je bereikt haar via 088-933-5035 of Marco Overmulder (voorzitter staf Verpleegkundige specialist), je bereikt hem via 088-933-4400.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van GGNet
Contactpersoon:
T.a.v. Recruitment
E-mailadres: