Luba Uitzendbureau

Backoffice Medewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Zuid-Holland
Bodegraven
19 juni 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In een klein maar hecht team, werk je aan de ultieme klanttevredenheid! Een correcte administratie en facturatie, is natuurlijk de basis van de perfecte klantrelatie. Je verwerkt urenbriefjes van de monteurs per projectnummer, samen met onderdeellijsten, tot de perfecte factuur. Nauwkeurigheid en cijfermatig inzicht is dus zeer belangrijk! Daarnaast bied je ondersteuning aan de Servicecoördinator en de Werkvoorbereider en beheer je de servicedesk-mailbox. Zo kan het zijn dat je storingen van klanten aanneemt en de monteurs contact om hun planning aan te passen.

In dit werk staat nauwkeurigheid en servicegerichtheid voorop!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een middelgrote speler in de onderhouds- en installatietechniek en levert een totaalpakket van facilitaire diensten. Dag in dag uit, staan zij voor bijzondere opdrachtgevers uit het hele land klaar en in de startblokken met slimme onderhouds- en installatieoplossingen.

Binnen deze organisatie staat waardering en erkenning hoog in het vaandel! De lijnen naar het management zijn kort en ook staan zij met regelmaat op de werkvloer om mee te helpen. Het team bestaat uit totaal 45 personen en werken veelal langere tijd bij dit bedrijf. Ze organiseren leuke activiteiten met de feestdagen en één keer in het jaar gaan ze een weekend weg. Daarnaast zijn er binnen het bedrijf ook voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau